Optimized toric lens geometry™

Az asztigmiás páciensének különböző tengelyállásokon különböző törőértékkel rendelkező kontaktlencsékre van szükségük. A pontos korrekcióhoz elengedhetetlen a tengelyek megfelelő és stabil beállítása. Bár a lencsék szaruhártyán történő mozgása fontos az egészséges kontaktlencse-viseléshez, a tórikus lencsék túlzott mozgása ronthatja a látás minőségét az asztigmiás pácienseknél.

Az Optimized Toric Lens Geometry™ technológiánknak köszönhetően a CooperVision tórikus lencséi az asztigmiás páciensek számára szükséges látásélességet és stabilitást nyújtják.

Hogyan működik?

Az Optimized Toric Lens Geometry™ technológiának köszönhetően egy olyan tórikus lencséről beszélhetünk, amely kiszámítható, állandó látásélességet, lencsestabilitást, illeszkedést és kényelmet biztosít az átlagos vagy magasabb törőértékű lencsék esetén is.

  1. Egységes horizontális ISO vastagság

Megnövelt stabilitás, kevesebb rotáció a jobb látásélesség érdekében*

  1. Sima, egyenletes felszín

Maximális kényelem* a szemhéjjal való interakciók során

  1. Széles, tórikus optikai zóna

Tiszta és éles látást biztosít*

  1. Optimalizált tórikus ballaszt kialakítás

Stabil és kényelmes illeszkedést biztosít*

Ezen felül, az egyedi hátsófelszín-kialakítás csökkenti a szemen történő mozgást, így stabil lencseelhelyezkedést és megbízható illeszkedést tesz lehetővé.

*Ebben a tanulmányban a rendelésre készült (MTO) Biofinity® XR toric és a raktári Biofinity® toric lencséket hasonlították össze a normál dioptriatartományban, 6 órás viselési idővel.