Aquaform® technology

Az egyedülálló Aquaform® technológia a lencsében köti meg a vizet, így az még akkor is nedves maradjon, ha a pislogások száma csökken. Egy természetesen hidrofil szilikon-hidrogél lencse, amely optimális modulussal és magas légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, biztosítva ezzel a pácienséi kényelmesebb és egészségesebb lencseviselési élményét.

Hogyan működik?

  • A hosszú szilikonláncok hidrogénkötésekkel kapcsolódnak egymáshoz, amelyek megkötik a vízmolekulákat a lencsében a jó nedvesedés és a kényelmes viselés érdekében.
  • A hosszú láncok azt jelentik, hogy kevesebb szilikont kell felhasználni az oxigénáteresztő-képesség optimalizálásához, így a szemek tiszták, fehérek és egészségesebbek lesznek.
  • A csökkentett szilikontartalom alacsony modulust is jelent, amitől a lencsék puhák és rugalmasak lesznek, nagyobb kényelmet és több illesztési lehetőséget kínálva.

Az Aquaform® technológiának köszönhetően olyan lencséket illeszthetünk, amelyek azt a hidratációt, légáteresztő képességet és puhaságot adják, amelyet a páciensei szemei megérdemelnek.

 

Az Aquaform® Technology

egyedülálló tulajdonságai

A lencse tulajdonsága

Az Aquaform® Technology előnyei a páciensek szempontjából

Hidrogénkötéseket hoz létre, amelyek megkötik a vízmolekulákat a lencsében.

A lencse anyaga természetesen hidrofil.

Kiválóan nedvesedő felület a kényelmesebb viselésért.

Egyedülálló makromert használ, amely hosszú szilikonláncokat hoz létre.

Magas oxigénáteresztés (Dk).

Tiszta, fehér és egészségesebb szemek.

Kevés molekulahíd köti össze a makromereket.

Optimális modulus.

Puhább és rugalmasabb lencse.