Proclear kontaktlencse család

Proclear kiemelkedő teljesítményű hidrogél lencsék

Jellemzők

  • 96%-os hidratáció a legalább 12 órán át tartó kényelemért
  • A szemszárazság okozta kényelmetlenség kezelésére

A termékcsalád termékei

Proclear 1 day egynapos kontaktlencse Napi Közellátás/Távollátás
Proclear 1 day multifocal egynapos kontaktlencse Napi Olvasási segédlet szükséglet
Proclear multifocal havi kontaktlencse Havi Olvasási segédlet szükséglet
Proclear sphere havi kontaktlencse Havi Közellátás/Távollátás

Szabadalmaztatott PC Technology™

A CooperVision Proclear® kontaktlencse-termékcsalád  – eredeti PC-hidrogél kontaktlencse – biokompatibilis technológiával biztosít kitűnő egészséget és kényelmet már több mint egy évtizede.
A Proclear PC technológiájának alapja a molekuláris kémia. Kivételes kényelmet biztosít a viselőknek egy biokompatibilis lencseanyaggal, amely egész nap hidratált, nedves érzetű és kényelmes marad.
Egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Egyesült Államok Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.

Kiemelkedő teljesítményű hidrogél lencsék

A Proclear-termékcsalád számos látáskorrekciós igényre kínál kontaktlencséket. Elérhetők szférikus, tórikus és multifokális lencsék is, így a Proclear kontaktlencsék gyakorlatilag bármely gyakori látásproblémára megoldást jelenthetnek.
Páciensei nagyra értékelik majd a Proclear kontaktlencsék hosszan tartó nedvességét és kényelmét, valamint megbízható látásteljesítményét.