Proclear 1 day multifocal egynapos kontaktlencse

  • Írjon fel preszbiopiás betegeinek egy napig viselhető és egész nap kellemes lencséket.
Termékleírások

Jellemzők

  • Központközeli aszférikus kialakítás
  • Kitűnő látás minden távolságra
  • 96%-os hidratáció legalább 12 órán át
  • Enyhítheti a szemszárazság okozta kényelmetlenséget

Egyszerű illesztés

Válassza a CooperVision Proclear® 1 Day multifokális lencséket, és élvezze ki a sikert, ahogyan egyre több preszbiopiás, egynapos lencsét kereső betegnek írhatja fel őket. Ideális választást jelentenek, akár a nap egy részében, akár alkalmanként, akár mindennap viselik őket.
A Proclear 1 Day Multifocal napi eldobható kontaktlencsék kitűnő látást biztosítanak bármely távolságra. A központközeli aszférikus kialakításon felül a lencsék az alábbi jellemzőkkel bírnak:

  • Egyetlen lencseerőprofillal készülnek, amely megőrzi a távollátást, így a látás kevesebb kompromisszummal jár.
  • Megerősítik a közellátást a nem domináns szemben, így optimalizálva a közel- és köztes látást, valamint megőrizve a binokularitást. Akár +2,50 ADD hozzáadott lencseerő (addíció) is hozzáilleszthető.

 
Szemészként nagyra értékeli majd a Proclear egyszerűen igénybe vehető lencseválasztékát, széles és hatékony paramétertartományát, valamint azt, hogy a viselők könnyen alkalmazkodnak a lencséhez a preszbiopia valamennyi szakaszában.

Szabadalmaztatott PC Technology™

A CooperVision exkluzív PC technológiája ideális lencsét biztosít az életkorból fakadó szemszárazságot tapasztaló preszbiopiás betegeknek.
A molekuláris kémiára épülő PC technológia egyedi lencseanyagot hoz létre, amelyben a foszforil-kolin (PC) molekulák megkötik a vizet a lencse felületén, és az így létrejött pajzs megőrzi a lencse tisztaságát és helyes működését.
A PC-molekulák segítségével a lencsék hidratált állapotban is maradnak, ami nedves és kényelmes érzetet biztosít egész nap.

 

Lencsetechnológia

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
omafilcon A / 60%
Kihordási idő
Napi
Oxigén-áteresztő képesség
28 Dk/t (–3.00 D-nál)
Kiszerelés
30 db / doboz
Bázisgörbület
8,7
Átmérő
14,2
Szférikus érték
+6,00D - -10.00D
(0,50D lépésköz -6,00D felett)
Addíció
Egyetlen lencseprofil, akár +2.50 D add-ig
Viselési előírás
Napi kihordás