clariti elite havi kontaktlencse

  • Kényelmes és a szaruhártyának egészséges, kiegyensúlyozott megközelítés
Termékleírások

Jellemzők

  • A rövid- és a távollátás korrekciójára
  • Az optimális lencsekialakítás minimálisra csökkenti a lencse és a szemhéj közötti érintkezést, miáltal maximális kényelmet biztosít
  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt
  • Az aszférikus optikai kialakítás fokozott látásélességet tesz lehetővé a szférikus lágy lencsékhez viszonyítva
  • UVA- és UVB-védelem*

Kényelmes és a szaruhártyának egészséges, kiegyensúlyozott megközelítés

A CooperVision clariti® elite lencsék megfelelő egyensúlyt biztosítanak az oxigénáteresztés, a kezeletlen felület, a kiváló nedvesíthetőség, az alacsony modulus és a nagy víztartalom között, így optimális kényelmet nyújtanak, miközben gondoskodnak a szaruhártya egészségéről.
 
A clariti elite lencsékben alkalmazott WetLoc™ technológia folyamatos nedvesíthetőséget biztosít a viselési idő teljes tartama alatt. A clariti elite lencsék kiemelkedő, 56%-os víztartalma az WetLoc™ technológiával együttesen lehengerlő, egész napos kényelmet nyújt betegeinek.

Precíziós kontúrkialakítás

A clariti elite lencsék precíziós kontúrkialakítása hihetetlenül vékony és szabályos lencseélt jelent, amely kivételesen kényelmes viselési élményt biztosít. Szemész szakorvosként azt is értékelheti, ahogyan a clariti elite lencsék optimális kialakítása lehetővé teszi a más eldobható kontaktlencsékkel való felcserélhetőséget, így igazán sikeres lehet a lencsék újraillesztése.
 
Beszéljen miópiás és hiperópiás betegeivel a havi szilikon-hidrogél kontaktlencsék egészségügyi előnyeiről.

*Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom
somofilcon A / 56%
UV-védelem
Igen
Kihordási idő
Havi
Oxigén-áteresztő képesség
86 Dk/t (–3.00 D-nál)
Vastagság
0,07
Bázisgörbület
8,6
Átmérő
14,2
Szférikus érték
+8,00D - -10,00D
(0,50D lépésköz +6,00D és -8,00D felett)
Dk
60
UV szurés
UVA/ UVB = 72% / 98%
Handling tint
None
Modulus
0,5 MPa