• Proclear hidrogél kontaktlencsék

Fedezze fel az azon lencseviselőknek készült széles kínálatunkat, akiknek problémát okoz a szemszárazság.

RÖVIDEN
  • 96%-os hidratáció a legalább 12 órán át tartó kényelemért
  • A szemszárazság okozta kényelmetlenség kezelésére
  • Kiemelkedő teljesítményű hidrogél a megbízható látásminőségért
Kontaktlencse családok

Száraz a szeme? Van egy lencsénk, amely megoldja problémáját!

A CooperVision Proclear® kontaktlencse-termékcsaládban alkalmazott PC Technology™ egyedi anyaga az emberi sejthártyában természetes módon megtalálható alkotóelemeket imitálja. Ezek a molekulák magukhoz vonzzák és maguk körül megkötik a vizet, így a Proclear kontaktlencsék még 12 órás viselés esetén is nedvesek és kényelmesek maradnak.
Egyedül a Proclear kontaktlencsék nyerték el az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer-biztonsági és gyógyszerészeti hivatalának (FDA) tanúsítását a következő kijelentés tekintetében: „fokozott kényelmet biztosíthat azoknak a kontaktlencse-viselőknek, akik a lencseviselés során enyhe diszkomfortérzést vagy egyéb tüneteket szoktak tapasztalni a szem szárazsága miatt”.

Látáskorrekciós lehetőségek széles kínálata

A Proclear-termékcsalád számos látásproblémára kínál kontaktlencséket. Ezek közé tartozik az asztigmia, a rövidlátás, a távollátás, a presbyopia és sok egyéb is. A látáskorrekciós igényeitől függően pedig több csereperiódus közül választhat – a napitól egészen a havi cseréig.
Biztosítsa száraz szemeinek a szükséges segítséget. Érdeklődjön szemész szakorvosánál, optometristájánál a Proclear kontaktlencsék előnyeiről.