clariti elite kontaktlencse

clariti® elite kontaktlencsék

Ha megfizethető árú kontaktlencsét keres, amely mellett a pénztárcája és a szeme is jól érzi magát, akkor ne is keressen tovább, megtalálta a CooperVision® clariti® elite kontaktlencséket. A beépített UV-szűrő* és a lágy szilikon-hidrogél anyag, amely 100%-ban átereszti a szeme számára szükséges oxigént, segít a szem egészségének megőrzésében.†1 A clariti® elite kontaktlencse továbbá tiszta, éles látást és kényelmes lencseviselési élményt nyújt olyan áron, amely mosolyt csal az arcára.

A funkciók, amelyeket imádni fog

A lágy szilikon-hidrogél lencse anyag nagy légáteresztő képessége segít megőrizni a szeme egészségét. ‡1

A WetLoc® technológia és a magas víztartalom segít nedvesen tartani a kontaktlencséket, így biztosítva az egész napos viselés kényelmét.

Az UV-szűrő segít megvédeni szemét az ultraibolya sugárzástól, így megőrzi szeme egészségét.*

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét
Woman with brown hair and a hat holding shopping bags behind her back, laughing
Tudnivalók a havi kontaktlencsékről
Blue water drop
Miben mások a szilikon-hidrogél kontaktlencsék?

* Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüvegeket, pl. az UV-szűrős vagy napvédő szemüvegeket, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős napszemüveget a szakemberek ajánlása szerint
Napi viselés során.
A hidrogél anyagoknál nagyobb oxigénáteresztő képességgel rendelkező SiHy kontaktlencsék minimalizálják vagy kiküszöbölik a hipoxiával kapcsolatos komplikációkat a napi lencseviselés során.

Hivatkozások:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467–472.