clariti toric kontaktlencse

clariti® toric kontaktlencsék

Ha asztigmiás és megfizethető árú kontaktlencsét keres, amely mellett a pénztárcája és a szeme is jól érzi magát, akkor ne is keressen tovább, megtalálta a CooperVision® clariti® toric kontaktlencséket. A CooperVision, a tórikus kontaktlencsék piacvezető vállalata által gyártott lencsék beépített UV-szűrővel* és a szem oxigénszükségletének 100%-át áteresztő lágy szilikon-hidrogél anyaggal támogatják a szem egészségét.†1 A clariti® toric tórikus kontaktlencsék továbbá következetes és tiszta látást, megbízhatóan stabil illeszkedést és kényelmes viselési élményt nyújtanak olyan áron, amely mosolyt csal az arcára.

A funkciók, amelyeket imádni fog

A CooperVision® által kifejlesztett tórikus kialakítás olyan következetesen stabil illeszkedést biztosít, amelyre mindig számíthat.

A lágy szilikon-hidrogél lencse anyag nagy légáteresztő képessége segít megőrizni szeme egészségét.‡1

A WetLoc® technológia és a magas víztartalom segít nedvesen tartani a kontaktlencséket, így biztosítva az egész napos viselés kényelmét.

Az UV-szűrő segít megvédeni szemét az ultraibolya sugárzástól, így megőrzi szeme egészségét.*

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét
Man outside with a watch, smiling
Mit kell tudni a tórikus kontaktlencsékről?
Blonde girl driving a car, looking back while smiling
Mi az asztigmia?

* Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüvegeket, pl. az UV-szűrős vagy napvédő szemüvegeket, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős napszemüveget a szakemberek ajánlása szerint
Napi viselés során.
A hidrogél anyagoknál nagyobb oxigénáteresztő képességgel rendelkező SiHy kontaktlencsék minimalizálják vagy kiküszöbölik a hipoxiával kapcsolatos komplikációkat a napi lencseviselés során.

Hivatkozások:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467–472.