clariti multifocal kontaktlencse

clariti® multifocal kontaktlencsék

Ha elmúlt 40 éves, és a közeli látásában bekövetkező változásokat észlel, például közelről olvasáskor látásélesség csökkenést tapasztal, és olyan megfizethető kontaktlencsét keres, amely mellett a pénztárcája és a szeme is jól érzi magát, ne is keressen tovább, megtalálta a CooperVision® clariti® multifocal kontaktlencséit. A beépített UV-szűrő* és a lágy szilikon-hidrogél anyag, amely 100%-ban átereszti a szeme számára szükséges oxigént, segít a szem egészségének megőrzésében.†1 A clariti® multifocal multifokális kontaktlencséket továbbá úgy terveztük, hogy Ön tisztán lásson közelre és távolra is, és kényelmes viselést biztosítsanak olyan áron, amely mosolyt csal az arcára.

A funkciók, amelyeket imádni fog

Úgy terveztük, hogy Ön tisztán lásson közelre és távolra is.

A lágy szilikon-hidrogél lencse anyag nagy légáteresztő képessége segít megőrizni szeme egészségét.‡1

A WetLoc® technológia és a magas víztartalom segít nedvesen tartani a kontaktlencséket, így biztosítva az egész napos viselés kényelmét.

Az UV-szűrő segít megvédeni szemét az ultraibolya sugárzástól, így megőrzi szeme egészségét.*

 

Nem tudja, melyik kontaktlencse a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki ezt a négy kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudja, melyik termékünk felelhet meg leginkább az Ön igényeinek.

Találja meg a lencséjét
Older man with backpack on outside, smiling
Tudnivalók a CooperVision multifokális kontaktlencsékről
Guy outside, writing on his tablet
Mi a presbyopia?

* Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüvegeket, pl. az UV-szűrős vagy napvédő szemüvegeket, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős napszemüveget a szakemberek ajánlása szerint Napi viselés során.
A hidrogél anyagoknál nagyobb oxigénáteresztő képességgel rendelkező SiHy kontaktlencsék minimalizálják vagy kiküszöbölik a hipoxiával kapcsolatos komplikációkat a napi lencseviselés során.

Hivatkozások:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467–472.