clariti® elite havi cseréjű szilikon-hidrogél kontaktlencse a rövid- és távollátás korrekciójára

RÖVIDEN
  • UVA- és UVB-védelem*

A clariti® elite kontaktlencse gyártása során alkalmazott WetLoc™ technológia folyamatos nedvesíthetőség lehetőségét nyújtja a viselési idő teljes tartama alatt. A lencse kiemelkedő1, 56%-os víztartalma a WetLoc™ technológiával együtt kiemelkedő kényelmet nyújthat egész napon át.

Főbb előnyök

  • A rövid- és a távollátás korrekciójára
  • A kontaktlencse felszínének optimális kialakítása minimálisra csökkenti a lencse és a szemhéj közötti érintkezést, így biztosítva maximális kényelmet
  • Az aszférikus optikai kialakítás magasabb minőségű látásélményt tesz lehetővé

A szilikon-hidrogél alapanyag egészségügyi előnyei

A CooperVision clariti® elite lencséi a lehető legegészségesebb alapanyagból, szilikon-hidrogélből készülnek, így az oxigén eljuthat a szemhez, biztosítva ezzel a lehetőséget, hogy a szemek tiszták, fehérek és egészségesek maradjanak

Lencse, amely a modern életmódhoz alkalmazkodik

A szilikon-hidrogél alapanyag egészséges viseletet támogató tulajdonságainak köszönhetően reggeltől estig viselheti ezeket a lencséket,időkorlát nélkül, ezzel jobban alkalmazkodva a modern életmód követelményeihez.

Védi szemeit az UV-sugárzás káros hatásaitól

A lencsék UVA- és UVB-szűrőt* is tartalmaznak, így védve szemeit az UV-sugárzás káros hatásaitól.

Kényelemre tervezve

A clariti® elite kontaktlencsék gyártása során alkalmazott WetLoc technológia valamint a hihetetlenül vékony lencseszél miatt a kontaktlencse kevésbé észlelhető és kényelmesebben viselhető.
 
Érdeklődjön kontaktológusánál a clariti® elite havi szilikon-hidrogél kontaktlencsék egészségügyi előnyeiről.

1.A piacon jelenleg forgalomban lévő havi kifordási idejű kontaktlencsék között.
*Figyelmeztetés: Az UV szűrő réteggel ellátott kontaktlencsék nem helyetteítik az UV-szűrős védőszemüvegeket, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős napszemüveget a szemész szakorvosuk, vagy optometristájuk ajánlása szerint.